woensdag 30 oktober 2013

Klaar voor de start?

Bijdrage van: November Geefmaand

We vangen allerlei signalen op dat mensen alvast aan het oefenen en warmlopen zijn voor de Geefmaand. Omdat een aanzienlijk gedeelte van de deelnemers uit bloggers bestaat, zijn er her en der in de virtuele wereld al verwijzingen naar de aankomende maand te vinden:

Heleen maakte op haar blog De Warme Stal alvast een overzicht welke geefacties ze in de eerste week wil gaan uitvoeren, want "regeren is vooruitzien."

FotootjeVandaag zit ook al lekker te broeden op haar plannetjes. Een tipje van de sluier geeft ze: een give away (die loopt al!) en iets met een taart. En er gaat iets gestrooid worden, en daarmee bedoelt ze vast geen pepernoten.

Esther laat de lezers van haar blog Espiratie weten dat ze ook meedoet. Een bijdrage leveren aan het gemeenschappelijke blog wordt haar teveel, want ze onderhoudt al vier-en-een-halve blog!

Ook Caroline laat vanuit haar Hoekje weten dat ze met de voorbereidingen bezig is.

Firma Fluitekruid schrijft over de "spannende en doldrieste" avonturen die ze beleefde toen ze in oktober alvast begon met geschenken uitdelen.

Jan, tot nu toe de enige mannelijke deelnemer, schreef een stukje op zijn site en deelde de volgende twee mooie YouTube-filmpjes:

Een jongen in Pakistan besluit om op zijn 22ste verjaardag geen feest te geven maar 22 'random acts of kindness' uit te voeren...



Een filmpje dat zegt je geloof in de mensheid te kunnen herstellen. Voor als je onverhoopt van dat geloof afgevallen bent...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...